Митко Грозданов от Симитли със сребро по мотокрос

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Поредна добра новина за община Симитли. За пореден път талантливият Димитър Грозданов се качи на почетната стълбичка в престижно състезание. Над 120 състезатели от 24 клуба взеха участие в първия кръг на Републиканския шампионат по мотокрос. Домакин на събитието бе мотополигон "КОРТЕН" край Нова Загора. Домакините бяха подготвили отлично трасе, дълго 1 650 м., с изцяло нов питлейн и нови елементи.

Мотонадеждата на Симитли - Димитър Грозданов от "МХ ТИЙМ СИМИТЛИ", взе участие в клас МХ2 и се представи невероятно. Той завърши на втора позиция и се класира и в двата класа - и при мъже МХ2, и МХ2JUNIOR, в крайното класиране.

Така Митко се прибра в Симитли със сребро и даде едно много добро начало на сезона по мотокрос.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини