Евродепутатът Петър Витанов с конкурс за младежи - кауза по време на криза

Евродепутатът Петър Витанов с конкурс за младежи - кауза по време на криза

Евродепутатът от БСП в Европейския парламент - Петър Витанов, организира конкурс за младежи - кауза по време на криза.

Краят на войната и дългоочакваният мир. Идеята за общност, която поставя началото на днешния Европейски съюз. Възможността да живеем, да работим, да общуваме и да се развиваме свобода. През 2021 година приемаме тези неща за даденост. Те обаче са резултат от общите усилия на хората в името на една справедлива кауза, в името на вярата, че с общи усилия победата е възможна. Днешната криза не е военна, но отново се сблъскваме със смъртта, с икономическите проблеми, с безработицата, с несигурното бъдеще, с дълбоките социални неравенства, на фона на все по-пагубните промени в климата. Отново имаме нужда да обединим усилията си и да бъдем съпричастни. Да застанем зад кауза, която си заслужава.

Ако сте на възраст между 18 и 29 години и вярвате, че можете да променяте света и средата, която ни заобикаля. Ако отделяте от времето си, за да осъществите полезна идея. Ако се стремите да бъдете част от решението на общественозначим проблем, споделете каузата си с нас. Разкажете ни защо е важна и как я отстоявате, а ние ще се опитаме да помогнем. Ще подкрепим трима от вас с парични награди и ще дадем гласност на идеите, за които се борите.

Желаем ви успех!

Условия за участие:

Разкажете вашата история с не повече от 500 думи. Изпратете я на pvitanov.contest.eu@gmail.com до 09.06.2021 г. и очаквайте да се свържем с вас.

Възраст: 18 -29 г.

Награди:

I Място – 500 лв.
II Място – 300 лв.
III Място – 200 лв.

Срок: 09.05.2021 – 09.06.2021

*Избраните истории ще бъдат публикувани на официалната  страница на Петър Витанов (www.petervitanov.eu) и на страницата му във Фейсбук www.facebook.com/VitanovPeter/

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини