Валери Симеонов призова за обединение на всички патриотични партии за предстоящия вот

Валери Симеонов призова за обединение на всички патриотични партии за предстоящия вот
Валери Симеонов, фото: НФСБ

НФСБ призова патриотичните партии да се явят обединени на предстоящите предсрочни парламентарни избори. 

Според партията на Валери Симеонов, вчера Народното събрание е приело скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент. Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април, смятат от НФСБ.

От партията подчертават, че трябва да се сложи край на "опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено  чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката".

Валери Симеонов призова бившите си коалиционни партньори да загърбят миналото и да се поставят основите на основите на националното обединение на патриотичните сили.

"Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май", се казва в позицията на НФСБ.

 

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини