Любен Дилов: Ситуацията в момента е много весела, всички партии празнуват

Любен Дилов: Ситуацията в момента е много весела, всички партии празнуват

При толкова много победители тази вечер ГЕРБ смята, че за момента не е нужно да се напомня, че за 14 пъти партията печели избори. Това коментира  водачът на листата на ГЕРБ в Бургас Любен Дилов-син. Според него тази вечер големият победител са българските избиратели.

„Това са хората, които наистина поздравяваме, това са българите, които излязоха и гласуваха въпреки стреса, пандемията и лошото време“, посочи той.

Според него в момента ситуацията е много весела и всички партии, участвали в изборите, празнуват и се поздравяват.

„Говорят, правят проекти за кабинети, но трябва да си даваме сметка, че изборите струваха около 150 милиона и ако има бъдещи избори поради невъзможност да се състави правителство, те ще струват още 100 милиона. Тази година ще има и президентски избори и ако се  поизтрезнее от радостта, да си дадем сметка, че ще дадем още 350 милиона за избори в момента на криза“, посочи Любен Дилов-син.

Той определи като щастлив резултат това, че толкова много политически формации ще присъстват в следващия парламент.

Дилов отказа да отговоря на въпроси за евентуални коалиции на ГЕРБ.

„Утре ще зададете въпросите си на премира Борисов или, когато излязат окончателните резултатите, до момента съм видял само един резултат  това е от затвора в  Бургас, там имам три преференции, за което много благодаря и там е единственото място, в което „Има такъв народ“ изпреварва ГЕРБ“, посочи той.

Относно протеста на майките на деца с увреждания и отец Дионисий, бъдещият депутат отсече: „Синодът да го овладее“.


Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини