ГЕРБ - Сандански започва срещи очи в очи с хората в селата

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Не трябва да стоите пасивно, а да се срещате на терен с хората и да работите за решаване на техните проблеми. Това призова административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с актива на партията в Сандански.

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрейн Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, еврудепутатът Асим Адемов, народният представител Георги Динев и общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.

Според Цветомир Паунов е важно структурите да излязат от състоянието на рутина, което е притъпило чувствителността към обществените проблеми, като общинските съветници трябва да правят политики и да се информира обществеността за всичко което се прави в общинските съвети.

„Важни са селата в общината, защото там има много население, затова започваме приемни на общинските съветници на ГЕРБ по места. Хората имат нужда да се срещат с нас, да им пмогнем”, подчерта Стоян Стоев.

По време на работната среща бяха коментира проблемите на кметовете на населени места, които не получават подкрепа от общинското управление. Андрей Новаков заяви, че ще се подпомогнат кметовете, за да реализарт свои проекти за облагородяване на селата и превръщането им в по-добри места за живеене. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини