Цветомир Паунов похвали ГЕРБ-Банско: Направихте добър екип и работите активно

Цветомир Паунов похвали ГЕРБ-Банско: Направихте добър екип и работите активно
Снимки: ГЕРБ-Банско

След загубата на местните избори в Банско успяхте да направите добър екип и да работите активно. Това заяви административният секретар на ГЕРБ - Цветомир Паунов, на среща с актива на партията в курорта.  

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат - Андрейн Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител - Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Банско и народен представител - Александър Мацурев, и евродепутатът Асим Адемов.

„Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните икономически интереси, които винаги са поставяли над интересите на партията, като това са не повече от 300 души в цялата страна. Не допускайте интриги и съмнения между вас. Напусналите ГЕРБ не заеха принципна позиция, но така са преценили. Пожелавам им успех”, заяви Цветомир Паунов по повод питане на участници в срещата за отказа от членство в ГЕРБ на бивши кметове на партията, провалили се на последните местни избори.

Според Паунов сега партийната структура в Банско е в кондиция, с новия кмет на общината Иван Кадев се работи на здрава и принципна основа.

Александър Мацурев подчерта, че са призовали с декларация Георги Икономов да напусне Общинския съвет, защото вече не е част от ГЕРБ.

В града под Тодорка Паунов се срещна още с кмета Иван Кадев и екипа му.

„Добрата съвместна работа между местната власт и правителството е важна за развитието на населените места, затова съм доволен, че в Банско този процес се случва”, каза той. И подчерта, че това, което се прави, се оценява от хората по места. Затова са показателни и резултатите на ГЕРБ на частичните местни избори в страната и спечелените още на първи тур девет населени места, от които две общини - Септември и Стрелча.

Кметът Кадев подчерта, че съвместната работа с правителството е важна за бъдещото развитие на общината. „Много е свършено, но има още много да се направи, да се надгради. Съвместната ни работа с народния представител Александър Мацурев дава резултати”, коментира Иван Кадев.

На срещата коментираха още предстоящия зимен туристически сезон, като кметският екип подчерта, че е необходимо да се вземат още мерки и да се състави програма за зимния туризъм.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини