ВиК - Благоевград с мобилна лаборатория за откриване на скрити течове

ВиК - Благоевград с мобилна лаборатория за откриване на скрити течове
Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград вече разполага с мобилна лаборатория за обследване на водопроводи и откриване на скрити течове.
За целта от дружеството са закупени специални камери, чрез които може да бъде осъществена детайлна инспекция на водопроводната мрежа.
 
Благодарение на модерната технология, в реално време, могат да бъдат установявани аварии, нерегламентирани отклонения и т.н., без да се налага прекъсване на водоподаването.
 
Освен самото обследване, мобилната лаборатория дава възможност за запис на звук и картина с висока резолюция, като в самите камери има вграден и радиолокатор, позволяващ да бъде установено мястото на аварията с абсолютна точност.
 
Камерите са с високи експлоатационни характеристики, благодарение на което е възможно да се идентифицират и предотвратят потенциални бъдещи проблеми по водопроводната мрежа.
 
Мобилната лаборатория ще оптимизира работния процес на аварийните групи и ще позволи предоставянето на по-качествена услуга на потребителите.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини