Цветя и почит за загиналите преди 17 години офицери при гасене на пожар в Бетоловото

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Днес от 11,00 часа на мемориала в местността Бетоловото край Разлог с военен ритуал, почести и заупокойна литургия ще бъде почетена паметта на загиналите четирима офицери. На 24 юли преди 17 години военен хеликоптер „Ми-17” се разби в гората.

При фаталния и смъртоносен заход на летателната машина в нея бяха бившият началник на благоевградските огнеборци - Кирил Чамишки, и военните летци от базата в Крумово - подполковник Милко Пейковски, майор Николай Радулов и лейтенант Бойко Панайотов.

С минута мълчание и сведена глава всички присъстващи ще почетат днес паметта им. В знак на признателност и почит, венци и цветя ще бъдат поднесени от представители на Община Разлог, на РД ПБЗН в Пиринско и на военната база в Крумово, както и от близки и роднини на загиналите офицери.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини