Ирена Соколова: Благоевград е емблема за добро управление

Ирена Соколова: Благоевград е емблема за добро управление

Среща на тема „Социалната политика на Общината през изминалите осем години и приоритетите за в бъдеще" се проведе в Благоевград. В нея взеха участие  д-р  Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат, Ирена Соколова председател на НИС жени ГЕРБ, областният координатор на Жени ГЕРБ – Благоевград Адриана Мелниклийска, членове и симпатизанти на партията.

По време на форума д-р Атанас Камбитов акцентира върху развитието на социалната политика, пряко касаеща всеки един човек.

„Инвестицията в децата е най-ценният капитал. Ще стимулираме раждаемостта чрез финансови и социални привилегии, при много ясни условия. Ще продължим и финансирането на инвитро процедури", каза д-р Атанас Камбитов. Той подчерта, че за последните 4 години Община Благоевград е отпуснала 840 хил. лева на двойки с репродуктивни проблеми, без значение от възрастта и броя на опитите.

Ирена Соколова, председател на НИС на Жени ГЕРБ благодари на д-р Камбитов за постигнатите резултати в Благоевград.

„За мен е удоволствие да бъда на територията на общината, която е емблема за добро управление. Общината с най-много санирани блокове. Тази, която спечели приза за най-социална община, но и тази, която показа умения да се справи с трудности по много елегантен начин.  Виждам грижата за пространствата. Красотата възпитава доброта.

 Не са малко кметовете в България, които могат да се похвалят с това, което са направили. Не са много тези , които могат да кажат , че управляват успешно мандати наред, с ясната перспектива отново да спечелят мандат. Атанас Камбитов е от тези кметове", каза Ирена Соколова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини