С автомобилно състезание неврокопчани почитат делото на Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев организира възпоменателно отбелязване на 116-та годишнина от гибелта на Гоце Делчев, което ще се състои на 4 май 2019 г. /събота/. То ще започне в 12:00 часа на централния площад в града, където ще бъдат положени венци и цветя на паметника на Гоце Делчев. Във възпоменателната церемония ще участват представители на местната власт, политически партии и неправителствени организации, както и на учебните заведения в града.

По-късно, в 12:30 часа, в сервизния парк на бившия полк в гр. Гоце Делчев, ще бъде официално открит втори кръг от националния шампионат по планинско изкачване "Гоце Делчев" 2019. Автомобилното състезание е организирано от Община Гоце Делчев, АСК "Дунев Рейсинг" и БФАС, и е посветено на 116-та годишнина от гибелта на Гоце Делчев.

Във връзка с провеждане на състезанието ще бъде затворен за движение пътя Гоце Делчев – Попови ливади:
На 4 май 2019 г. /събота/ във времето от 12:30 до 19:00 часа
На 5 май 2019 г. /неделя/ във времето от 8.30 до 15:00 часа.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини