Доброто донесе много награди на деца в община Струмяни

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни

Победителите в конкурса под надслов „Доброто е във всеки”  бяха наградени в двора на Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ в село Микрево. Надпреварата се организира от Местната комисия а борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Струмяни по повод отбелязването на Международния ден на доброто. В продължение на няколко дни всички желаещи да участва в конкурса деца представиха своите произведения в който бяха вложили много творчество за да покажат, че доброто в във всеки от нас, не е изчезнало и винаги има надежда.
Квалифицирано жури оцени творбите на децата в трите категории – за рисунка, есе или стихотворение и презентазия. На специална церемония победителите в конкурса получиха грамоти и награди.
Победителите в първата категория за рисунка са
Николай Ичов – на трето място, Розалина Димева – на второ място, Мария Гергьовска – на първо място.

Победителите в надпреварата за презентация са Анна Котевска, която е трета, Христина Иванова – втора, а на първо място е Росица Митева.

За есе/стихотворение бяха връчени две първи награди на две чаровни дами - Вяра Длагонска и Габриела Димитрова.
Специална награда и подаръци получиха децата на група „Смехорани“ при ДГ „Патиланци“ за своето участие в конкурса.
Всяко дете получи грамота за своето усърдие.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини