Спортисти и самодейци от Банско и Разлог заедно срещу зависимостите

Спортисти и самодейци от Банско и Разлог заедно срещу зависимостите
Снимки: СНЦ "Тенис клуб Еделвайс"

Спортисти и самодейци от Банско и Разлог се обединиха срещу зависимостите. През тази седмица се проведоха кампании в два спортни клуба и един младежки център на територията на Община Банско. Мероприятията бяха част от изпълнението на проект „Обичам живота, живея здравословно".

Експертите, работещи по проекта, посетиха заниманията на „ТАЕКУОН-ДО КЛУБ HAWK" - град Банско и Ски Клуб Банско (направления Ски Алпийски дисциплини, Ски бягане и Биатлон), чиито спортисти са младежи от Банско и Разлог. Посещението в младежки клуб към читалище „Никола Вапцаров" бе продължение на проведения по-рано през годината съвместен концерт „С музиката аз летя", организиран от Марин Бърдарев.

По време на посещенията бяха проведени беседи с участниците относно здравословния начин на живот. Засегнати бяха теми относно придобиване на знания, нагласи и умения за здравословен начин на живот, безопасно поведение и избягване на рискови за здравето практики, както и темите относно вредите върху човешкото тяло от различните видове зависимости. На всички участници бяха раздадени информационни материали. Проектът се изпълнява под егидата на Министерството на младежта и спорта.

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини