Най-бързо развиващата се компания за бързи кредити СИТИ КЕШ стъпва в Гоце Делчев, Якоруда и Кюстендил

Най-бързо развиващата се компания за бързи кредити СИТИ КЕШ стъпва в Гоце Делчев, Якоруда и Кюстендил

Най-бързо развиващата се компания за бързи кредити в Югозапада -СИТИ КЕШ стартира своята дейност в Гоце Делчев, Якоруда и Кюстендил. Така, за по-малко от два месеца, търговското дружество успява да покрие почти на 100% цяла Югозападна България. Компанията вече има свои офиси в Благоевград, Дупница, Сандански, Петрич, Разлог и Самоков. Екипът има амбицията да достигне 100 % покритие на ниво страна до декември.

Анализите показват, че СИТИ КЕШ заема лидерска позиция като най-бързо развиваща се компания в сегмента на бързите кредити за периода. Дружеството предла най-високите комисионни за позициите на българския пазар.

Предстои излизането на нов атрактивен продукт и разработването на нова бизнес линия, която ще обхване още по-голяма пазаран ниша.

Компанията набира кредитни консултанти и има амбицията до края на годината да увеличи двойно екипите си в целия регион. Търговското дружество е готово да приеме в своя екип  всеки, който е отговорен, амбициозен и вдъхновен от предизвикателството да работи за най-бързо развиващата се компания в Югозапада в сферата на бързите кредити.

СИТИ КЕШ е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013 г. Още в рамките на първата година от развитето си се доказва като най-бързо развиващата се компания в бранша. Към настоящия момент компанията има 60 офиса в цялата страна. С откриването на нови офиси в региона на Югозападна България компанията ще постигне пълно национално покритие. По-малките компании в този бранш работят на регионален принцип, но СИТИ КЕШ има амбициозни планове да се нареди между лидерите на пазара на бързи кредити.

Компанията предлага разнообразно портфолио от продукти, които обхващат различни групи потенциални клиенти, но общото между тях е компетентното и гъвкаво обслужване, разнообразното портфолио от продукти, индивидуален подход и условия, съобразени със социалния статус на всеки отделен клиент.

СИТИ КЕШ предлага финансови решения за хора във временно финансово затруднение, но наскоро предложи и нов продукт – за клиенти с по-дългосрочни планове. Компанията ще продължи да разширява продуктите си и в нови кредитни линии с цел да предостави максимално гъвкави възможности за кредитиране на всеки клиент.

Успехите на СИТИ КЕШ са резултат от няколко фактора  - адаптивност към пазара и правилно предлагане на нашите кредитни продукти; отговорно и коректно отношение към клиента във всеки един момент и най-важното – на екипа си. Продуктите на компанията са ориентирани изцяло към удовлетворението на клиента, което е постижимо само чрез отговорно и коректно отношение към служителите на компанията.

СИТИ КЕШ предлага най-високите комисионни за кредитни консултанти в бранша. Поради бързото развитие на компанията и амбициозните планове, възможностите за развитие на хората в професионално отношение, както и в йерархично в структурата на компанията, са напълно реални и се случват ежедневно.

 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини