Отличен старт за "Училища Европа" в Разлог и Банско

Отличен старт за Училища Европа в Разлог и Банско

Най-новите бази на "Училища ЕВРОПА" в градовете Банско и Разлог тръгнаха с отличен старт. За по-малко от месец, 38 деца от Банско и Добринище, както и 30 деца от Разлог на възраст от 5 до 14 години завършиха своето лятно обучение, като се включиха в инициативата на Cambridge English Summer School. Когато професионализмът и ентусиазмът са водещата сила, високите резултати са факт. За новата учебна година, която стартира на 17 октомври в чуждоезиковите училища в Банско и Разлог, записаните за обучение по английски език са 80 на брой.

За новооткритите центрове са валидни традиционните за началото на всяка нова учебна година преференциални цени на "Училища ЕВРОПА". Всички новозаписали се за обучение ученици на възраст от 2 до 12 клас получават отстъпка 10% от годишната такса. Промоционалната оферта е валидна до 14 октомври 2016 година.

С тържествен водосвет официално бе открит обучителният център в град Банско, който се намира на улица „Тодор Александров” №4 до основно училище „Неофит Рилски”. На освета присъстваха Маргарита Христова, управител на „Училища Европа” за София, Албена Дамянова, управител на „Училища Европа” за Перник, Радомир, Кюстендил, Банско и Разлог, завеждащият ресор образование в община Банско Иванка Бонкина, Зорка Тумбакиева, председател на Асоциацията на хотелиерите, Асен Коев, музеен експерт, представители на училища и детски градини, както и родители и деца, които ще посещават учебните занятия. Домакините от „Училища Европа” в Банско Гергана Мутафчиева – преподавател по английски език и секретарят Мариана Тренчева бяха поздравени и от свои колеги от страната.

През този месец пред обществеността, родители и ученици ще бъде открита с водосвет и базата в град Разлог на площад „Преображение” №7.

Училища ЕВРОПА® са създадени през 1993 година, с предмет на дейност разработване и внедряване на програми за езиково обучение и квалификационни курсове, обучение по професии, информационни технологии и мениджмънт, съобразени с международните стандарти и изисквания.

Училища ЕВРОПА® са единствената българска образователна институция, притежаваща лиценз за издаване на Европейско езиково портфолио на Съвета на Европа за ученици от горните класове, за възрастни и професионални цели (Акредитационен № 8.2001), както и за деца (Акредитационен № 53.2003).
За постигнати високи резултати Училища ЕВРОПА®  са отличени с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия.
 

Още новини