Ричърд Гиър мина под венчилото с 33 години по-млада жена

Ричърд Гиър мина под венчилото с 33 години по-млада жена

Актьорът Ричърд Гиър мина под венчилото със своята годеница - 35-годишната испанка Алехандра Силва. Сватбата е била насрочена за май, но медиите съобщиха, че бракосъчетанието между Гиър и Силва вече се е състояло, но тайно. 

68-годишният Гиър призна, че, със Силва той най-накрая е започнал да води тих и спокоен живот, за който винаги е мечтал. Това е третият брак на Ричард. Първият бе със Синди Крауфорд. Втората съпруга на актьора бе Кери Лоуъл, която му роди сина Хоумър. Той сега е на 17 години. Дългото бракоразводно дело с Кери приключи едва преди две години.  

Това не е първият брак и на Силва. Тя е била омъжена за композитора Джовина Фридланд, от който има 5-годишен син на име Албърт. 
Гиър и Алехандра са се запознали през 2014 година. За първи път заедно на червения килим те се появяват през 2015 година на премиерата на филма Time Out of Mind.

Силва твърди, че Гиър я привлякъл в началото с ентусиазма си да работи за благотворителни каузи си с любовта си да пътува. А по-късно двамата открили, че имат още много общи интереси. 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини