Хиляди честитки и стих от приятел развълнуваха кмета на Белица

Хиляди честитки и стих от приятел развълнуваха кмета на Белица
Снимки: Личен архив

Хиляди поздрави, честитки, цветя и много подаръци получи кметът на община Белица Радослав Ревански за рождения си ден на 2 януари.

В първия работен ден за тази година, както обичайно, градоначалникът пристигна на работното си място рано сутринта. Работата му обаче често бе прекъсвана от жителите на китната община, които идваха на място, за да пожелаят здраве и светли пътища на младия и амбициозен кмет.

Цялата общинска администрация, общински съветници, кметове на населени места в общината, читалищни деятели, граждани на Белица и приятели минаха през кабинета му, за да го поздравят с рождения му ден. Радослав Ревански получи пожелания за здраве, късмет и професионални успехи. Сред многобройните пожелания не лисваха и такива свързани с личния му живот и любимата му жена Саня, с която официално е сгоден и всички очакват голяма сватба.

В следобедните часове от деня кметът Ревански покани на обяд и на ски приятелите си от София в курорта Семково, които часове наред се спускаха по най-дългата писта „Север 2 “, която е 1200 метра дължина. Празникът продължи до късно вечерта с най-близките му приятели в ресторанта на хотел „Ривърсайд“, чийто собственик е един от най-близките му приятели - Ревин Аталай, където всички се наслаждаваха на автентичната турска кухня.

Специално стихотворение за рожденика написа един от скъпите му приятели Петър Рашков:

За много години, господин кмете !

Днес поводът е, че добавяш още една към 30-те!

Желая ти здраве, че няма как без него, но всичко стандартно приключва в този куплет,

 защото ще го чуеш 300 пъти поред.

Този мандат си кмет, в следващия продължаваш в парламента напред.

Уважаван, изискан и възпитан, във всяка ситуация си боец изпипан.

В любовта ти пожелавам сега да купиш пръстен от тежко злато за тази прекрасна до теб жена. Да я чакаш пред олтара и да вдигнеш сватба най-голяма.

За приятелите ти все се раздаваш и понякога сигурно съжаляваш.

Но днес уважаващите ще бъдат в Банско, Белица и навсякъде рамо до рамо до теб !

И айде стига толкова от мен…Господин Ревански, Честит Рожден Ден !

На страницата си във фейсбук кметът на община Белица Радослав Ревански благодари на всички, които го поздравиха за рождения му ден, като написа : „Власт, слава, пари - всичко е преходно. Днешното признание и уважение по случай рождения ми ден, което получих от всички приятели и познати, е безценно. Гордея се, че ви познавам. За мен е чест. БЛАГОДАРЯ ВИ! 

 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини