Деси Банова и Росен Плевнелиев: Много сме щастливи и влюбени

Деси Банова и Росен Плевнелиев: Много сме щастливи и влюбени
Снимка: NOVA

"Аз знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне, но всичко надмина очакванията ми. Папараци стоят пред дома ми, пред дома на майка ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата". Това заяви синоптичката на NOVA Деси Банова в "На Кафе" при първата й поява в телевизионно студио с Росен Плевнелиев, разказва Vesti.bg. 

"Благодарим, че сме тук. Деси е много смела, денонощно я преследваха. Ние искаме да кажем "Не искаме да парадираме с нашата известност. Моля ви, разберете, ние нито искаме, нито можем да скрием нашата любов. Ние молим за спокойствие", посочи Плевнелиев. "Не искаме да ставаме герои на папаршки снимки", каза той.  

Банова призна, че й е било трудно да се реши на това участие. Решението да се появят на първо телевизионно интервю било на бившия държавен глава - той посъветвал Банова да отидат и да разкажат истината. 

Те искат да ходят хванати за ръка навсякъде, без да се крият. Плевнелиев посочи, че получил поздравления - много бивши президенти вече се запознали с Банова. Двамата ходили на различни форуми през последните три месеца и им предстои ново посещение на важен форум. Искали и бившите им половинки да разберат за тях. Едно от лицата на NOVA казала първо на бившия си партньор.  

Много сме щастливи и влюбени, разказват двамата. Банова споделя, че тази връзка е специална, и че все едно са заедно отдавна. По думите им за тях се е изписало какво ли не, но те не искат да преекспонират връзката си.

"Повече ме боли за нещата, които пишат за него - това е може би най-чистият и святият човек, когото аз познавам - точно за него да пишат такива небивалици е болезнено", разказа тя. 

Първата им среща била през 2014 година - на форум на ООН за климатичните промени в Ню Йорк. Тогава тя взела интервю от Плевнелиев. Днес той посочи, че не е имало никаква искра - просто това било едно от стотиците му интервюта. 

Следващата среща била през април тази година - заговорили се на събитие и тя припомнила за срещата им преди години. По-късно и двамата гостували в "На кафе", разменили си смс-и и се чули. 

"Тогава аз разбрах, че тя е много добра, нежна", посочи той. Връзката им започнала в Гърция - двамата пили кафе там. 

"Той е много позитивен, честен, начинът, по който разговаряше с всеки един човек, да не обиди някого, невероятно интелигентен, с голямо сърце", споделя Банова. След негови речи пък влиятелни хора искали да дойдат у нас. "Аз съм възхитена и благоговея пред това, което той продължава да прави", казва тя и допълва, че той продължава да работи за България. Той й дава идеи и за нейните интереси в сферата на климатичните изменения. 

Тя говори и за най-тежкия му период - загубата на най-големия му син. Синоптичката разказа, че плакала, когато чела негово интервю, в което той разказва за трудностите. 

 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини