ТВ ДАРТС отпразнува 10-годишен юбилей с най-верните си приятели

ТВ ДАРТС отпразнува 10-годишен юбилей с най-верните си приятели

Екипът на телевизия „Дартс”, ръководен от „диригента” Стоян Реджов, доказа за пореден път, че е важно не само да искаш нещо, но и да можеш да го направиш.

Великолепният отбор на медията, която е опора и партньор на най-големите национални телевизии за цяла Югозападна България, пък демонстрира, че не само може да „стреля” в десетката на новините, но и да се весели.

10-годишният юбилей на „Дартс” в „Пирин Голф и Кънтри Клуб” не просто ще се помни дълго, а за него и ще се говори много. Защото партито на юбилярите събра на едно място близки, приятели, партньори, фенове и зрители.

Събитието уважиха депутати и кметове, директори на институции, общественици, творци.

 Да, в тази запомняща се вечер на преден план бяха доброто настроение, веселието и наздравиците за още по-големи успехи на ТВ „Дартс”. Но за пореден път собственикът Стоян Реджов и екипът му не забравиха да бъдат полезни на нуждаещите се. Празненството премина под знака на благотворителността  - на благотворителен търг бяха разиграни бутилки вино с автографи на гостите в предаването на телевизията – „На чаша вино”. Събраните средства ще се дарят за закупуване на глюкомери за болни от диабет деца.

В емоционалната вечер домакините приеха подаръци, но самите те бяха подготвили приятни изненади за своите гости. Много от присъстващите спечелиха екскурзии в Гърция, нощувки в луксозни хотели в наши известни курорти, бутилки с отбрани питиета.

Пожелаваме на ТВ „Дартс” да е още много десетилетия на новинарския фронт, а на собственика – да е все така предприемчив и смел, да не спира да развива този свой любим проект! 

Честит юбилей, колеги! Бъдете здрави и вдъхновени!

 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини