Механа СТАРАТА КЪЩА празнува 17-и рожден ден с най-верните си приятели

Механа СТАРАТА КЪЩА празнува 17-и рожден ден с най-верните си приятели

И тази година емблематичната благоевградска механа „Старата къща“ в Благоевград ще отпразнува своя рожден ден с най-верните си клиенти и приятели.

Купонът ще бъде на 8 ноември, навръх Архангеловден, защото на този ден, точно преди 17 години, заведението посрещна първите си гости. И така до днес – няма жител или гост на Благоевград, който да не е вдигал наздравици тук и да не е натрупал спомени в механата, превърнала се в легенда и емблема на нощния живот в областния център.

И този път „Старата къща“ ще предложи незабравими емоции на своя рожден ден. Неповторима атмосфера, музика на живо и специално отношение към всеки един клиент – това е запазената марка на заведението.

Съчетанието на добре приготвена вкусна храна и битова обстановка, близка до домашната, обещава усещания, които никога не се забравят.

В „Старата къща“ ви очакват весели вечери и настроение. Механата предлага атмосфера, ориентирана към всички възрасти – независимо дали ще организирате бизнес среща, събиране с приятели или семейството, или просто искате да  организирате романтична вечер.

Заповядайте на 8 ноември в механата „Старата къща“. Домакините обещават добро настроение, атрактивна музикална програма, много танци, томбола с награди, оркестър и двама професионални DJ, които ще се погрижат за музикалните поздрави в късните часове на вечерта.

Телефон за резервации: 0887 27 15 80

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини