Да попаднеш в затвора заради голи снимки в Египет

Admin 22 Октомври 2017 20:39 Светски новини 0
Да попаднеш в  затвора заради голи снимки в Египет
Снимки: CEN/Marisa Papen/Jesse Walker

Белгийският модел Мариса Пепън попадна в затвора заради гола фотосесия в Египет. Красавицата разказа пред Daily mail, че била принудена да прекара нощта в египетски затвор. Охранителите на комплекса в Карнак я арестували, докато позирала пред обектива на фотографа Джеси Уокър на фона на древноегипетски забележителности.

Това, което провокирало реакцията на надзирателите, обаче бил фактът, че Мариса позирала абсолютно гола, както майка я е родила. Малко преди това артистичният тандем дал подкуп на пазачите, без да подозира, че това всъщност били местни жители. В момента, в който Пепън се изправила с цялата си натурална прелест пред грандиозната постройка, към нея и фотографа се приближили четирима, този пъти истински, охранители. Те мълниеносно сграбчили двамата нарушители на реда и незабавно ги отвели в ареста.

По пътя фотографът успял да изтрие по-голямата част от снимките, които преди това двамата успели да направят в храмовия комплекс в Луксор. Въпреки опитите на Мариса и Джеси да обяснят, че не са правели снимки, органите на реда не искали и да ги чуят, след което директно ги изпратили в затвора.

В ранните часове на следващия ден фотомоделът и фотографът били изправени пред съда. Двамата твърдели, че са обикновени туристи, които не познавали законите на страната. За щастие съдията се смилил над тях и ги изпратил да си вървят с предупреждението подобни срамни неща повече да не се случват сред съкровищата на Египет.

Добрата новина е, че с помощта на специална фотошоп програма Джеси Уокър успял да възстанови снимките. Едва след като двамата напуснали границите на Египет, успели да си отдъхнат, а когато пристингали на родна територия публикували въжделеените фотоси. 

 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини