Те идват...

Admin 03 Юни 2017 09:27 Поглед 0
Те идват...

Говорителят на парламента на Чечения Магомед Даудов коментира доклада на правозащитната организация Human Rights Watch за това ,че е присъствал при издевателствата над чеченски гейове в секретните затвори в Аргун и Грозни.

Той заяви, че не вдига ръка срещу беззащитни хора, дори и да ги презира. Така Даудов коментира публикацията за неговото лично участие в издевателствата над хомосексуалисти в секретни места за задържане в Чеченската Република.

"Да, аз категорично съм против това (хомосексуалността. – "Илинденпрес"), защото смятам това за признак за израждането ма всеки народ ! Именно затова продажните пазители на "правата на човека" се опитват да ми припишат участие в нещо ,което никога не е било у нас ! Аз искам, тези  "правозащитници" да знаят, че аз не вдигам ръка срещу беззащитни хора, даже дори и да ги презирам. На  тези ,които са решили да ме представят като фанатик аз ще кажа  – „На тези ,които ме наричат фанатик аз ще кажа – аз се разболявам даже при мисълта ,че трябва да подавам жалба в съда срещу вас за тази евтина клевета, защото за ваше щастие ще ми се наложи да пиша тези отвратителни думи, които вие съвършено спокойно говорите пред собствените си деца.  Аз съм готов за всякакво следствие и проверки като гражданин на Русия. Но, като чеченец аз просто ви презирам !!!", – написа Даудов в Instagram.

„Аз съм избран от Чеченския Народ, благодарение на доверието на неговия лидер Рамзан Ахматович Кадиров.

Какво може да се отговори на тези ,които се опитват да очернят моя народ?  Тези ,които се опитват да подменят семейните ценности в Кавказ, и в цяла Русия, която е единна и неделима държава, благодарение на тези ценности? Ценност е, тогава когато  мъжът  - това е отговорен баща на семейството , а не безполово същество. Жената – това е МАМА, дъщеря или сестра, а не същество, лишено от всички женски и майчини  инстинкти. Да, аз категорично съм против това, защото смятам , че тези неща са признак на израждане  на всеки народ! Заради това продажните пазители на "правата на човека " се опитват да ми препишат участие в неща , които не са се случвали.  Аз искам тези „правозащитници” да знаят, че аз не вдигам ръка срещу беззащитни хора, даже ако ги презирам. Въпреки ,че на тези ,които ме наричат фанатик аз ще кажа – аз се разболявам даже при мисълта ,че трябва да подавам жалба в съда срещу вас за тази евтина клевета, защото за ваше щастие ще ми се наложи да пиша тези отвратителни думи, които вие съвършено спокойно говорите пред собствените си деца  Аз съм готов за всякакво следствие и проверки като гражданин на Русия. Но, като чеченец аз просто ви презирам !!!”

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини