Божидара Христова: При съобразен бюджет няма риск от бързите кредити

Божидара Христова: При съобразен бюджет няма риск от бързите кредити

СИТИ КЕШ е най-бързо развиващата се компания за бързи кредити у нас, която само за една година отвори офиси във всички общини в Югозапада. Това е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013 г. С откриването на офиси в региона на Югозападна България компанията постигна пълно национално покритие.
Компанията предлага разнообразно портфолио от продукти, които обхващат различни групи потенциални клиенти, но общото между тях е компетентното и гъвкаво обслужване, разнообразното портфолио от продукти, индивидуален подход и условия, съобразени със социалния статус на всеки отделен клиент.

За бъдещето на небанковите институции у нас, за ползата от така наречените бързи кредити и за рисковете от тази услуга - разговаряме с Божидара ХРИСТОВА е регионален мениджър на Сити Кеш Благоевград 

Проучванията на експерти и анализатори показват, че у нас има покачване на доверието към небанковите институции, предлагащи бързи заеми. Какъв е вашият коментар за тази тенденция? И какви са причините за това?

При бързите кредити има прозрачни и ясни условия, кандидатства се само срещу лична карта без доказване на доходи и без такса за кандидатстване. Процедурата е опростена при кандидатстането и одобрението е бързо и лесно с предлагане на краткосрочно финансиране на малки и големи суми за задоволяване на всякакви потребности, а не като банките, където процедурата е тежка и тромава, предлагат само големи суми за потребителите и взимат такси за кандидатстване след което дори и не те одобряват.

Кога и за какво българинът прибягва до услугата на бързите кредити?

Българинът прибягва до услугата на бързите кредити, когато има дефицит на финансови средства, а такива му трябват спешно за покриване на текущи разходи. Най-често взима кредит за плащане на текущи сметки, за лечение, екскурзия, за бизнес и за задоволяване на лични нужди.

Какви са рисковете пред потребителите при така наречените бързи кредити? Кои са основните правила, за да не се окажем в патова ситуация да не можем да обслужим даден заем?

Рискове при бързите кредити няма, ако сме намерили точната фирма, потърсили сме в интернет пространството или чрез познати имаме мнение за дадената фирма то риск няма да има. Основните правила, за да не се окажем в патова ситуация, са синхронизация на датата на падеж и заплата.Трябва да се съобразим с месечния си бюджет, да преценим вноските така, че да не ни затормозяват. При случай, че се забавя вноската, да се предупреди екипа на кредитната институция.
 
В City Cash работят основно млади хора. Каква е рецептата за успех във вашата компания?

Предимствата на Сити Кеш пред останалите фирми са младият и добре обучен персонал. Кандидатстването става в дома на клиента,така спестяваме време на клиента в обикалянето на офиси. Друго предимство пред конкурентите е разнообразната гама от продукти, предназначени за работещи, пенсионери и хора с частично доказан и не доказан доход. Бързо одобрение и преференцианални нива на оскъпяване за лоялните клиенти на компанията. Служителите на коректната компания ще дадат пълна и достоверна информация и ще ви консултират съобразно вашите възможности така,че да не изпаднете в неплатежоспособност. Коректната компания ще ви информира за всички подробности свързани с кандидатстването за кредит и последващото усвояване. Нашият персонал е амбициран и млад. Имаме коректно отношение към нашите клиенти, а служителите ни получават добро заплащане. Гарантираме добра работна атмосфера и постоянни обучения с цел надграждане на знанията и професионалния опит.

 

Още новини