Радослав Ревански – добрият пример на гениалната политика на ДПС

Admin 23 Март 2017 11:21 Интервю 0
Радослав Ревански – добрият пример на гениалната политика на ДПС
Радослав Ревански, снимка: ИлинденПрес

Радослав Ревански е роден на 02.01.1985 г. в село Бабяк, община Белица. Завършил е „Право” в Югозападния университет „Неофит Рилски” – Благоевград, Българско училище за политика „Димитър Паница” – Випуск 2012, Световния форум по демокрация в Страсбург, 2012 г., Програмата на Россотрудничество за външни политики в Москва, 2012 г. От 2010 г. работи като младши юрисконсулт към ЦС на ДПС. Владее английски език. Избран е за кмет на община Белица на балотажа на 1 ноември 2015 година.  

Г-н Ревански, доволен ли сте от предизборната кампания на ДПС в Пиринския край?

Доволен съм от позитивната кампания на ДПС в Благоевградска област. Тя бе лице в лице с гражданите в региона, спазвайки един основен принцип – да не говорим празни приказки, а реални и актуални за времето неща, които впоследствие изпълняваме.  

Прави впечатление, че в Първи многомандатен избирателен район партията залага на млади, образовани и активни млади хора. Това ли е новата сила на ДПС?

ДПС със своя млад лидер – господин Карадайъ, поде политика на обновление на партията, което се вижда в листата ни за първи многомандатен избирателен район. В нея присъстват доста млади и образовани кадри, които имат и експертен, и политически опит.

Вие самият сте пример за значението на младите във вашата партия. Само на 30 години станахте кмет на община Белица. Как се носи такава отговорност и ще се справят ли младите кандидати за парламента?

На мен ми бе даден шанс да реализирам потенциала си, но макар и млад, имам 10-годишен опит в националната политика. Само за година изпълних ангажиментите си, който бях поел към гражданите на град Белица. Предварително знаех какви са проблемите тук, тъй като това е моят роден край и никога не съм късал връзката си с него. Бях наясно как да реша проблемите. Искам да благодаря на целия екип, с който работя. Това е тяхна заслуга – решаването на проблемите. Защото сам човек не може да направи нищо. Благодаря за подкрепата, която имам, от водача на листата в Пиринския край и от централата на партията.

Вярвате в добрите резултати на ДПС на парламентарните избори на 26 март. Кое ви дава основание да сте толкова убеден?

В последния месец бях отдаден изцяло на предизборната кампания на партията и активно се включих в дейността в Благоевградска област. Срещнах се с хора от всички 14 общини в Пиринския край. Искам да благодаря сърдечно на хора, които до момента не са гласували за ДПС, но вече са убедени, че ДПС е водещата национално отговорна партия, която защитава българските интереси. Това ми дава основание да вярвам, че ще имаме блестящ резултат на изборите.      

Какво е посланието ви в навечерието на вота към избирателите?

Три дни преди вота аз, Ради Ревански, младият кмет на община Белица, който обича Родината си, се обръщам към хората от Благоевградска област да покрепят ДПС и всички заедно да спрем разединението в нашата Родина и да спасим България!

*Предизборна публикация съгласно Изборния кодекс

Още новини