СБА организира Ден на безплатни услуги в Благоевград

СБА организира Ден на безплатни услуги в Благоевград
Снимка: СБА-Благоевград

СБА организира Ден на безплатни услуги в Благоевград. Събитието ще се проведе тази събота, 23 юни, от 10:00 до 16:00ч. на бул. "Св. Димитър Солунски" 85.

Всички желаещи ще могат да се възползват от напълно безплатни редица услуги: проверка на осветителна и сигнална уредба;
- регулиране на фарове; проверка на окачване – ходова част, състояние на спирачни накладки и маркучи; проверка на кормилна уредба; безплатен тест драйв на нови модели автомобили.

Всеки възползвал се от предоставените безплатни услуги в СБА Благоевград ще получи стикер "безопасен автомобил", с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА в гр. Благоевград, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности. Организаторите са подготвили също безалкохолни напитки за всички, както и други изненади и награди.

Събитието се провежда за втора поредна година и е част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“. Сходни събития се проведоха още в София, Варна, Велико Търново и други през м. юни. По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини