СБА организира Ден на безплатни услуги в Благоевград

Снимка: СБА-Благоевград
Снимка: СБА-Благоевград

СБА организира Ден на безплатни услуги в Благоевград. Събитието ще се проведе тази събота, 23 юни, от 10:00 до 16:00ч. на бул. "Св. Димитър Солунски" 85.

Всички желаещи ще могат да се възползват от напълно безплатни редица услуги: проверка на осветителна и сигнална уредба;
- регулиране на фарове; проверка на окачване – ходова част, състояние на спирачни накладки и маркучи; проверка на кормилна уредба; безплатен тест драйв на нови модели автомобили.

Всеки възползвал се от предоставените безплатни услуги в СБА Благоевград ще получи стикер "безопасен автомобил", с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА в гр. Благоевград, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности. Организаторите са подготвили също безалкохолни напитки за всички, както и други изненади и награди.

Събитието се провежда за втора поредна година и е част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“. Сходни събития се проведоха още в София, Варна, Велико Търново и други през м. юни. По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини