Майката на убития мъж в Гоце Делчев-свидетел на клането?

Майката на убития мъж в Гоце Делчев-свидетел на клането?
Снимка: News.bg

Майката на убития в Гоце Делчев Красимир Колджиев е била свидетел на престъплението. Тя знае какво е станало, ние нямаме обяснение, твърдят съседи, съобщава "24 часа". Кървавата драма се разиграла вчера в жилището на 42-годишния Красимир около 16,30 ч. В дома му бил приятелят му от детинство бившият футболист и настоящ треньор Марио Метушев. Двамата се скарали. Марио взел нож и пробол няколко пъти Красимир, който издъхнал.

След това направил опит да се самоубие. Бившият футболист е бил откаран в болница с около 4-5 прободни рани, настанен е в реанимация на гоцеделчевската болница и е в хеморагичен шок. Той е с рани в областта на корема, като има засегнати и вътрешни органи. Шията му била напречно прерязана и ножът дори останал там.

Кръвоизливите са овладяни, казва д-р Милан Първанов. Наложило се е преливане на голямо количество кръв и кръвни продукти. 

39-годишният Метушев, който има над 200 мача в елита, е бил състезател на "Пирин" (Гоце Делчев), "Пирин 1922" , "Ботев", "Черно море", "Черноморец" и др. През последните години е тренил отбора на "Места" (Хаджидимово).


 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини