Ударно кърпят дупките по улиците в Разлог

Ударно кърпят дупките по улиците в Разлог

Община Разлог ще предприеме акция за изкърпване на компрометираните пътни настилки в края на този месец. Предвидени са средства за ремонт на неравностите по улиците в града и съставните населени места на планинската община.

„Имаме пълна готовност и мобилизация да започнем изкъпването на дупките, изчакваме подобряване на времето и повишаване на температурите”, увери инж. Красимир Герчев, кмет на община Разлог.

Мобилна комисия обходи всички улици в Разлог и направи необходимите замервания. Ремонтирани ще бъдат участъци от улиците „Дълга махала“, „Архитект Александър Баров“ и „Поп Богомил“. Движението в тези участъци ще бъде затруднено и спирано за кратко, докато се постави асфалтовата настилка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини