Пускат непълнолетните само с декларация на фестивала "Франкофоли”

Пускат непълнолетните само с декларация на фестивала

Достъпът за лица под 18 години на Международния фестивал “Francofolies. Благоевград“ ще бъде възможен само след предоставяне на декларация. Тази важна информация разпространиха от община Благоевград.

По време на четвъртото издание на музикалния форум в парк „Македония“, където ще се проведе събитието, всички малолетни и непълнолетни лица ще могат да влязат, ако покажат попълнена декларация за придружител по чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Декларацията може да бъде изтеглена от http://www.blgmun.com/scat3427/Deklaraciya_ZZD.html.

Екземпляр от нея може да бъде получен и на входа на парк „Македония“ в дните на фестивала. Те ще трябва да се попълнят на място, което обаче ще забави влизането в парка. Деклараторът заявява, че носи пълна отговорност за малолетното/непълнолетно лице по време на концертните вечери. Личните данни, които се попълват в декларацията, ще се използват единствено и само за нуждите на въпросния документ.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини