Отваря врати плувният басейн в Симитли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Отваря врати плувният басейн, който се намира на стадиона в Симитли. Откритото съоръжение ще работи за всички желаещи да се разхладят в топлото време всеки ден, а във входа, който струва 4 лева, е включен чадър и шезлонг. Изненадата за най-малките посетители това лято ще бъде детски  кът, в който  децата ще могат да се забавляват на воля.

Малкият басейн,  който от миналата година радва малчуганите, отново ще бъде на разположение. Около басейна има открит бар, а мястото край спортния комплекс е превърнато в същински оазис. Мачове от Световното първенство по футбол ще можете да гледате на басейна, а отстъпки и промоции очакват всички желаещи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини