Доброволци от чужбина ще забавляват децата в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Лятна академия отвори врати за децата на Разлог. Всеки ден този месец от понеделник до петък за времето от 10,00 до 12,00 часа никой от участниците няма да скучае в двора на Историческия музей, където за тях ще се грижат доброволци от Франция, Германия, Италия, Испания и Азербайджан.

По време на лятната академия ще има песни, танци, игри за работа в екип, рисуване, правене на бижута, дни - посветени на водата и редица други интересни занимания. Летните занимания ще продължат през юли и август, но ще се провеждат само два пъти в седмицата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини