Владимир Кузов стана член на ДПС

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Владимир Кузов вече е член на ДПС. От седмица той има партийна книжка и е част от организацията в "Оборище".

"ДПС е либерална партия и затова избрах да стана неин член", обясни самият Кузов, който стана известен през 2005 г. като депутат на "Атака", пише Днес.бг. Тогава стана ясно, че срещу него има разследване за склоняване на напълнолетен към блудствени действия.

По-късно бе осъден условно, но след като присъдата му изтече, той се води реабилитиран пред закона. И до днес твърди, че е невинен.

След делото Кузов призна, че е хомосексуалист и имаше амбиции в политиката. Беше кандидат за президент на последните избори през 2017 г., но ЦИК не го регистрира, тъй като нямаше 2500 коректни записа в подписката си. 

За членството на Кузов пред "24 часа" потвърди и шефът на ДПС за София Нихат Кабил. "Колегите от района така са преценили и щом уставът е спазен, няма пречка", обясни той.

"Кузов идва в организацията от около 2 месеца, има интересни идеи за развитието ѝ, ще бъде полезен за партията, а личният живот си е личен", каза шефът на район "Оборище" Антон Тепавичаров.

Той обясни, че Кузов е реабилитиран, а и за членство в партията не се искало свидетелство за съдимост.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини