Арестуваха мъж от Благоевград, седнал зад волана дрогиран и въоръжен

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Полицията задържа 48-годишен мъж, седнал зад волана дрогиран и въоръжен с незаконно огнестрелно оръжие. 

На 30 май около 01:15 часа на ул.“Славянска“ в Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от С. Д. от областния център. В хода на проверката, в колата е намерено и иззето огнестрелно оръжие, без необходимите документи за притежание и съхранение, като с техническо средство е установено, че водачът шофира след употреба на наркотично вещество.

От служители на сектор „ПКП“ при ОДМВР-Благоевград са извършени претърсвания на жилища, обитавани от същия мъж, като са намерени и иззети електронна везна, около 5,6 грама кокаин, около 538 грама канабис, около 0,5 грама амфетамин и около 74 бр. засадени в саксии тревисти растения, реагиращи положително на канабис, чието тегло е в процес на установяване. На лицето е постановено задържане за срок до 72 часа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини