Ново кръгово кръстовище изграждат в Сандански

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Започва ремонт в Сандански за изграждането на ново кръгово кръстовище в курортния град. То ще бъде направено между улица „Стефан Стамболов” и булевард „Тодор Каблешков”. При извършване на строителството е създадена и временна организация на движението, която влиза в сила от 28 май, когато стартират и строително-монтажните работи.

От община Сандански уведомяват, че се налага промяна на движението на сегашното кръстовище при ул. „Стефан Стамболов“ и бул. “Тодор Каблешков“. То ще бъде напълно затворено за преминаване, а самото движение ще се осъществява по обходни маршрути, сигнализирани чрез временната организация на движението. Първият обходен маршрут е при влизане в Сандански от бул. „Тодор Каблешков –  вляво по ул. Бистрица към централната част на града и вдясно по ул. „Крайречна” за излизане в посока ГКПП-Кулата. Движението направо /към ул. „Стефан Стамболов”/ е забранено до изграждане на новото кръгово кръстовище.

Вторият маршрут е при влизане в Сандански от Първокласен път Е-79. След околовръстния път движението ще се осъществява по ул. „Крайречна”. Достъпна ще бъдеи улица „Панайот Волов”. Движението надясно /към ул. „Стефан Стамболов”/ е забранено до изграждане на кръговото кръстовище. Общинска администрация-Сандански призовава водачите на МПС да спазват знаците и указателните табели, с които е въведена временната организация на движението. Целта е да се осигури спокойното и придвижване на всички участници в движението и предотвратяване на инциденти и пътно-транспортни произшествия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини