Играят два пъти „Красавицата и звярът” в Деня на детето в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Денят на детето – 1 юни, в град Разлог ще премине под мотото „Подарявам ти усмивка! Предай нататък!”. Празнуващите малчугани ще бъдат зарадвани с театрално-музикалния спектакъл „Красавицата и звярът”. Постановката е на Театрален състав към читалището в града. Тя ще се играе два пъти – от 10,00 и 16,00 часа, в централния парк, до Начално училище „Св. св. Кирил и Методий“.

Община Разлог кани всички деца от начален и основен курс на представленията. Празнично шоу на централния площад ще започне в 18.00 часа, като водещище са героите от спектакъла „Красавицата и звярът“. В програмата са включени спортни и креативни занимания и състезания за малки и големи деца, танци и музика, празнична томбола. Ще има тържествено награждаване на най-бързите, изобретателни и смели участници в игрите. Осигурени са много награди, лакомства и изненади.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини