Училищна панорама представя учебните заведения в Благоевград

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

За шеста поредна година Благоевград събира на едно място учебните заведения в  „Училищна панорама”.

Началото ще бъде поставено в 11:00 часа на 28 май /понеделник/ на площад „Македония“, където ще бъдат презентирани всички училища, езикови школи, занимални.

Участие в тазгодишното издание на „Училищна панорама“ ще вземат Природо-математическа гимназия „Акад. Сергей  П. Корольов”, Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“,  Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“, НХГ гимназия „Св. св. Кирил и Методий”, Благоевградска професионална гимназия „Ичко Бойчев”, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски”, II ОУ „Димитър Благоев”, Средно училище с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски”, III ОУ „Димитър Талев”, V СУ „Георги Измирлиев”, XI СУ „Христо Ботев”, Занималня „Еврика”, VII СУ „Кузман Шапкарев” и Езиков център „LinguaMundi”.

Инициативата се организира съвместно  от община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград – Център за кариерно ориентиране и се превърна в традиция за града.

Основната цел е гражданите и гостите на града да се запознаят с възможностите, които се предлагат на образователния пазар. Това ще помогне на всеки заинтересован информирано и мотивирано да направи своя избор, а отговорността на педагозите да бъде споделена от родители, държавни институции, извънучилищни организации, кариерни консултанти. Всички присъстващи ще могат да се включат и в томбола с награди.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини