Кметът Атанас Камбитов с прием за абитуриентите на Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

За поредна година кметът д-р Атанас Камбитов организира официален прием за абитуриентите от Випуск 2018 в Благоевград. Зрелостниците ще бъдат посрещнати пред зала „22 септември“ в 18:30 часа на 17 май. Градоначалникът, заедно с ученици, преподаватели и директори ще се съберат за общи снимки и заедно ще тръгнат към мол „Ларго“, където ще бъде даден официалният прием.

Тържествата в чест на зрелостниците продължават на 24 май- Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост и Празник на Благоевград, когато започват и бляскавите дефилета на абитуриентите.

Червеният килим, тази година ще бъде поставен  на ново място. Те ще тръгнат от моста над Младежки дом и ще продължат ревюто по площад „Македония“, където ще ги очаква красива арка.

 

Честванията по повод завършването на Випуск 2018 ще продължат до 26 май.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини