Търсят инструктори за въжения парк в Бачиново

Admin 04 Май 2018 11:20 Бизнес 0
Търсят инструктори за въжения парк в Бачиново
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжения парк в местността „Бачиново“. Необходимо е кандидатите да имат завършено средно образование. Не се изискват трудов стаж и професионален опит. Предвид естеството на работа е желателно кандидатите да бъдат в добра физическа форма.

Документи се подават в кабинет 429 в сградата на Община Благоевград. Необходимо е да бъде представена автобиография от съответния кандидат.

Основната дейност на инструкторите в парка е да дават указания за безопасност на всеки един посетител, както и да следят за сигурността  на ползвателите. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат допълнително уведомени.

Паркът беше открит през есента на 2014 година. Атракцията е единствена по рода си в региона и представлява ред от въжени препятствия, които стимулират бързина, смелост, сръчност, ловкост и съобразителност.

Въжен парк е място за забавление и спорт, с кръгове, предназначени за различни възрастови групи.

Всички съоръжения отговарят на европейски стандарт за качество и сигурност. Ежедневно се проверява тяхната надеждност и сигурност.

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини