Състезание с тежковозни коне тази събота в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Състезание с тежковозни коне ще се проведе тази събота /28 април/ от 11.00 ч. на тренировъчната база на Сдружение за коневъдство и конен спорт „ДВАЛ” в Разлог. Събитието е част от шампионата за тези животни в България и в него ще вземат участие десетки четириноги от цялата страна.

Организатори на мероприятието са община Раз лог и Сдружение ДВАЛ.

Много от конете са били първенци в различните надпревари досега в страната. Надпреварата ще се проведе в няколко категории в зависимост от теглото на животните. Състезанието ще продължи през целия ден. Борбата между четириногите ще се оценява от компетентно жури. Забранено е собствениците на конете да ги удрят, докато върви надтеглянето. Награди ще има за най-добрите четириноги и за техните стопани. Очакват се хиляди любители на конете да присъстват на атрактивното събитие.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини