Цветни чадъри отново ще красят Главната улица в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

За поредна година в Благоевград започна монтирането на красива арт инсталация от чадъри. Тя отново ще бъде разположена по централната улица „Тодор Александров“. Украсата е поставена не само, за да краси града, но и да предпазва пешеходната зона през горещите дни. Пролетното настроение продължава да цари в Благоевград, а с него се очакват и много изненади и фестивали, с които градът се превърна в център за музика и изкуство през последните години.

След откриването на „Пролетен фестивал на изкуствата“ с едно незабравимо издание на „Blagoevgrad Blues& Jazz 2018”, Фестивал на съвременното изкуство, в областния център на Пиринско предстои да бъде открит и очакваният  Международен театрален фестивал „Тара-ра-бумбия“. Тази година той ще се състои от 11 до 19 май. Билети за спектаклите вече са пуснати в продажба на касата на ДТ „Никола Вапцаров“.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини