Млади огнеборци се състезаваха в Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Районното състезание с МПО „Млад огнеборец“ се превърна в традиционно мероприятие. В състезанието се включиха 4 отбора от Разлог, Белица и Якоруда. Надпреварата бе оспорвана, а младите огнеборци се състезаваха в две атрактивни технически дисциплини: бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м. щафетно бягане с препятствия. На 1-во място се класира отборът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Якоруда. Втори са учениците от СУ „Братя Каназиреви“, гр. Разлог, трето място спечели отборът на ОУ „Никола Парапунов“, гр. Разлог, а четвърти са възпитаниците на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Белица.

Отборът на СУ „Братя Каназиреви“, гр. Разлог ще вземе участие в областното състезание, което ще се проведе на 16 май в Благоевград.

Отборите получиха грамоти и награди, осигурени от кметовете на съответните общини, а перфектната организация на състезанието е на РС ПБЗН, гр. Разлог, със съдействието на Община Разлог.

Наградите бяха връчени от зам.-кмета по социалните дейности на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов и гл.инсп. Костадин Добрев-началник РС ПБЗН-Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини