Всеки пети жител на община Струмяни с помощ от БЧК

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

В община Струмяни върви кампания по линия на Българския червен кръст за предоставяне на хранителни продукти на крайно нуждаещи се домакинства и лица. Инициативата осигурява предоставяне на 16,3 килограма различни видове хранителни продукти.

За организацията на предаването на храните на местните жители помага общинската администрация. По места с кампанията са ангажирани кметове и кметски наместнии, пенсионерските клубове и доброволчески формирования. На територията на общината, в която живеят около 5000 души, ще получат помощи цели 789 нуждаещи се лица, като ще бъдат раздадени общо над 12 тона хранителни продукти. Това означава, че почти всеки пети човек в община Струмяни бъде подпомогнат от БЧК.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини