Нетаняху: Турция чества 1-и април, деня на шегата. Сбъркала е адреса!

снимка :  Gali Tibbon/Reuters
снимка : Gali Tibbon/Reuters

Премиерът на Израел Бениямин Нетаняху предположи, че в Турция отбелязват деня на шегата 1-и април заради изявлението на Анкара ,че израелската армия е използвала несъразмерна сила срещу против палестинските демонстранти..

По-рано Турция критикува действията на израелските военни, които на 30 март стреляха с гумени куршуми по участниците в безредиците на границата със сектора Газа. Съобщи се ,че в резултат на това 15 души са били убити а още 1500 са получили различна степен на раняване.

«Най-нравствената армия на света не се нуждае от лекции по морал от тези ,които много години безразборно бомбардират граждански обекти», — се казва в заявлението на Нетаняху.

Също така, той добави ,че вероятно, «в Анкара честват 1-и април».

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини