Проект дава шанс на предприятия в Пиринско за финансова подкрепа

Admin 31 Март 2018 09:28 Бизнес 0
Проект дава шанс на предприятия в Пиринско за финансова подкрепа
Снимка: Vesti.bg

По 3000 лв. за малки и средни предприятия в сферата на индустрията по проект между работодателските организации (БСК, КРИБ) и КНСБ. Дружествата в сферата на индустрията в Благоевградска област имат възможност да се възползват от финансова подкрепа под формата на консултации на служители и/или мениджърския екип по подготвените към този момент механизми за оптимизиране на работния процес и повишаване на качеството на условия на труд, споделени от мултинационалните компании в страната, уточни регионалният лидер Емануил Манолов.

В същото време проектът позволява включването и на други избрани консултации, съобразени с конкретните нужди на предприятието и работещите в него. Не се изисква финансово участие от страна на предприятията.

Финансовата подкрепа за предприятията се счита за минимална помощ за МСП, в съответствие с Регламент (ЕС) № 1407/2013.

Крайният срок, в който малките и средни предприятия могат да се възползват от финансирането е месец май  2018 г. Информационния консултантски пакет включва различни тематики – икономически аспекти на управлението на предприятията, управление на трудовите възнаграждения, трудово-правни аспекти, обществено осигуряване на работещите в производствения сектор, развитие на мерки, подобряващи условията и безопасността на труд, , наръчник за опазване на околната среда, наръчник по енергийната ефективност, взаимоотношения на работодателите/управляващите с персонала.

Допълнителна информация и заявяване за включване в дейностите  може да се получат в офиса на КСНБ в Благоевград , на тел.:0885 558606 - Милена Велкова, на тел. 0885 979667- Емануил Манолов или на електронната поща - knsb_bl@abv.bg.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини