Показват във фотоизложба красотите на невероятната Беласица

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Фотоизложбата „Невероятната Беласица” бе подредена в Археологически музей-Сандански. Тя представя красиви снимки от цялата планина Беласица, правени в три различни държави – България, Гърция и Македония. Посетителите на музея могат да се  насладят на гледки от билото на планината, от езерата Керкини и Дойран, както и да видят фотографии на най-впечатляващите беласишки водопади. „Идват да разгледат експозицията не само български туристи, но и доста чужденци. Всички са впечатлени от фотосите с невероятни гледки, запечатали най-красивите места в планината”, споделиха служители на музея в Сандански. 

Фотоизложбата „Невероятната Беласица“ е създадена по проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” – Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” – Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини