Празник на водата събира талантливите деца на Благоевград

Снимка: Агенция Фокус
Снимка: Агенция Фокус

Под мотото „Природата за водата - природосъобразни решения за водите” „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград ще отпразнува Световния ден на водата и своя професионалния празник. Събитието ще бъде на 22 март от 12.00 ч. в Музея на водата – Благоевград.

Програмата ще включва занимателни игри и забавления,  насочени към подрастващите. Целта на празника е да се ангажира вниманието на децата, да се провокира тяхната любознателност и не на последно място да се активира  у тях истинска загриженост към пестенето на водата.

Ученици ще рисуват на тема „Песента на водата“, а двете институции – Радио Благоевград и „Водоснабдяване и канализация” ЕООД  ще обявят  национален фотографски конкурс „Песента на водата“, който ще има за цел да се провокира творческия поглед към водното богатство на Югозападна България – реки, езера, язовири, водопади, извори…

Организаторите канят всички, които желаят, да се присъединят към празника и да заповядат в 12:00 часа в Музея на водата.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини