Представиха Банско на туристическо изложение в Москва

Admin 19 Март 2018 09:28 Туризъм 0
Представиха Банско на туристическо изложение в Москва
Снимки: Община Банско

Община Банско и представители на туристическия бранш от града взе участие в 25-то юбилейно международно туристическо изложение  MITT „Пътешествия и туризъм” – Москва, Русия. То се проведе от 13 до 15 март и е между 5-те най-престижни туристически изложения  за професионалисти в света.  В тазгодишното издание се включиха 1972 участници от около  187  държави и  беше посетено от над 25 хиляди души.

Туристическото изложение беше насочено ексклузивно към туристическия бранш  през първите два дни, и за широката публика през третия. Интересът към българската планинска дестинация бе изключителното голям, както от професионалистите, така и от индивидуалните посетители на борсата. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите. Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите  щанда на Община Банско представляват условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.

За откриването на изложението, кметът Георги Икономов също беше в Москва, придружавайки министъра на туризма Николина Ангелкова. В програмата на официалното им посещение в руската столица, бяха включени  срещи с Олег Сафонов - изпълнителният директор на Агенцията по туризъм на Руската федерация, с председателя на Уралската туристическа организация Михаил Малцев, със сенатор Михаил Павлович, представящ Алтайския край, както и с Константин Базаров - кмет на един от най-утвърдените спа курорти в Алтай - Белокуриха.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини