Обучават служители на ЮЗДП в превенция на корупцията

Снимка: ЮЗДП
Снимка: ЮЗДП

В рамките на 3 дни служители на Югозападното държавно предприятие и ръководителите на териториалните поделения участват в обучение за превенция и противодействие на корупция и злоупотреби. Обучението е част от политиката на предприятието за нетолерантност към всякакви форми на незаконни дейности и нерегламентирани зависимости и е стъпка към развитието на система за предотвратяване на корупция и измами.

Курсът се организира безвъзмездно от неправителствената организация „Антикорупционен фонд” и се води от лектор с международен одиторски опит. Целта е служителите на ЮЗДП да бъдат запознати с основните елементи на борбата с корупцията, с видовете измами и злоупотреби, причините за тях, основните индикатори за разпознаването им и мерките за разкриването им.  

Обучението завършва с тест, който удостоверява подготовката на служителите за недопускане на корупция и злоупотреби в предприятието.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини