Пиян шофьор на съд и за подкуп на полицаи от Банско

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Мъж ще бъде съден не само за шофиране след употреба на алкохол, но и за предложен подкуп на полицейски служители.

В качеството си на обвиняем  е привлечен 38-годишният И. Л. от Разград. Той е спрян за проверка на 9 март към 04:45 часа в курорта Банско. Мъжът управлявал лек автомобил „Алфа Ромео”. След тестване с дрегер полицейски служители установили, че водачът е зад волана с наличие на 1,46 промила алкохол в издишания въздух.

След като е задържан със заповед в ареста до 24 часа, разградчанинът предложил подкуп в размер на 510 лева на трима полицейски служители, за да не извършат действие по служба. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини