Братя ще строят модерна козеферма край Банско

Снимка илюстративна, източник: Община Симитли
Снимка илюстративна, източник: Община Симитли

Братята от Банско - Георги и Иван Лазарови, ще строят ферма за 400 кози в местността Свети Архангел край курортния град. Стопанството ще е разположено на пет декара, като инвестиционното намерение предвижда изграждането на помещение за фураж, помещение за охлаждане на млякото, доилно помещение, торохранилище, постройки за работниците.

Животновъдите ще произвеждат мляко за пазара. Максимално допустимата плътност на застрояване е до 60%, а минималното озеленяване – 40%. Реално застроената площ ще е най-много до 1000 квадратни метра, гарантират инвеститорите на козефермата. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Ganka Jivkova
    A vzimat li rabotnici
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини