Снегът блокира движението през пунктовете с Гърция и Македония

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Затруднено е преминаването на вход и изход през гранично-контролно пропускателните пунктове на страната. Най-тежка е ситуацията на границата с Гърция и с Македония, съобщава БГНЕС. 

На граничния пункт Кулата – Промахон все още не се пропускат товарни автомобили на изход заради силен снеговалеж в южната ни съседка.

На ГКПП Илинден – Ескохи гръцките гранични власти пропускат леки и товарни автомобили само с вериги. Нормален е пропускателният режим на останалите гранични пунктове с Гърция.

Македонските гранични власти са преустановили пропускането в двете посоки на товарни автомобили през ГКПП-Деве баир, съпределен на ГКПП-Гюешево. Създадена е организация товарният трафик да се отбива преди зоната на българския пункт.

Интензивен е трафикът на товарни автомобили на българо-турската граница. На ГКПП Капитан Андреево има около 5 км от чакащи камиони на изход, на Лесово са около 3 километра. На граничните пунктове Дунав мост – Русе и Дунав мост – Видин трафикът е интензивен. Не работят фериботите при Сомовит и Свищов. На граничните пунктове на българо-сръбската граница трафикът е нормале

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини